Brun utan sol

Brown without sunDet finns en genväg till den supersnygga brännan som de flesta bara drömmer om. Denna lösning ger garanterat inga rynkor och skapar en solkysst hud. Det kallas för brun utan sol och är en kräm som du smörjer in dig med för att ge en fantastisk solbränna över hela kroppen. När du använder dig av brun utan sol bör du inte vara ute i direkt solljus då det kan vara skadligt för din hud. Det ger dig dock den fantastiska solbrännan utan att du behöver oroa dig för cancer eller för att din hud åldras av solens UVA-strålning. Det finns många olika typer av brun utan solprodukter och de ger alla olika resultat. När det gäller att hitta just din perfekta bränna måste du testa dig fram angående vilka produkter som passar bäst för dig.

Brun utan solprodukter måste smörjas på regelbundet för att du ska kunna bibehålla den färg som krämen ger dig. Denna färg kan annars i vanliga fall försvinna efter några dagar. Innan dess att du smörjer in dig med brun utan sol bör du göra en peeling på din kropp. Då får du garanterat en mer jämn bränna när du har sett till att döda hudceller försvinner från kroppen innan.

Se även till att din kropp är väl återfuktad innan dess att du smörjer på brun utan sol. Detta är extra viktigt efter att du har gjort en peeling och din hud kan upplevas som torr och om du inte vill ha några torra och ofärgade fläckar får du inte glömma bort denna punkt. När du använder dig av en appliceringshandske när du smörjer in dig med brun utan sol minskar risken för att du ska få ett ojämnt resultat, därför är detta en väl värd investering tillsammans med brun utan solprodukter. Brun utan sol är en hjälp för den som vill bli brun snabbt.

Leave a Reply